העבודה במשרה מלאה בין השעות 07:00-16:30 + עבודה בשעות נוספות ובימי שישי לפי הצורך.
התפקיד כולל:
• בקרה ופיקוח על איכות ובטיחות תהליכי הייצור והאריזה השונים במפעל
• יישום ועבודה לפי דרישות תקן FSSC22000 ונהלי החברה
• ביצוע בדיקות איכות
• בקרה על טפסים ותיעודם
• יישום כללי היגיינת עובדים, בקרה על תהליכי ניקיון, בדיקה ואישור של חדרי הייצור והאריזה בתחילת וסוף משמרת.
• תחזוקה שוטפת של מערכי האיכות הפנימיים
• סנכרון עבודה בין גורמים שונים במפעל ותמיכה בפרויקטים פנימיים
• ביצוע משימות נוספות על פי הנחיות הממונה
• דיווח למנהל/ת הבטחת איכות
דרישות התפקיד:
• ניסיון בתחום בקרת איכות – חובה
• ניסיון בתחום ממפעל לייצור מזון – יתרון משמעותי
• אחריות, דייקנות ויסודיות.
• זמינות גבוהה
• יכולות תכנון וסדר
• שליטה טובה בתוכנות אופיס – WORD, EXCLE.
• הגעה עצמית למקום העבודה
• נכונות לעבודה בשעות נוספות ובימי שישי.